Alkivita zaperji

Alkivita zaperji imajo original zaper konstrukcijo s 'pozitivno naravnanimi' zaper impulzi po dr. Clatk za maksimalno učinkovitost uničevanja virusov, bakterij, gliv in parazitov. KARBONSKE zaper sonde varujejo toploto rok.

Pet Alkivita zaperjev:

Zaper Zaperino

Zapper-Zapper

Zapper-Geo

Zapper-3

Zapy-Rife

Alkivita oddajniki Schumannove resonance

Schumannova resonanca je vitalna sila življenja.

Alkivita zaperji

___________________________________________________________________

ODGOVOR: Prisrčno pozdravljena... Hvala vam, da ste se oglasila z vprašanjem. Kadarkoli lahko ponovite mesečno zaper terapijo vsak dan po 3x7 minut. V teh turbulentnih časih pa lahko združite kar več mesecev skupaj vsakodnevno zaper terapijo. Po želji lahko vmes naredite kak teden presledka z vsak drugi dan. Ni pa nujno, zaper terapijo lahko vse mesece zapored delate vsak dan, še posebej v teh turbulentnih časih. Važno je, da se držite terapije okoli 7 minut (lahko tudi 10 minut) in da so vmes 20 minutne pavze. To se pravi, da preveč ne podaljšujete samega časa terapije na bistveno več kot 10 minut, lahko pa delate zaper terapijo vsak dan vse mesece zapored oziroma dokler se čutite, da je to potrebno.

Se še živo spomnim srečanja z vami in vam iskreno želim vse dobro. Z Bionis in Lakites ste vsestransko dobro preskrbljena. Če je še karkoli odprtega, se le oglasite ali pa me pokličite. Blagodejno naprej in lep dan vam želim, Nerina darman, gsm 041 789 319

VPRAŠANJE: V sob., 28. mar. 2020 ob 10:17 je oseba taja <taja.balog@guest.arnes.si> Pozdravljena ga. Nerina, samo kratko vprašanje imam. Uporabljam Zaper, Lakites in Bionis. Sedaj je pač tako obdobje, da se je treba posvetiti sebi še bolj kot sicer.
Ali daljše obdobje pogoste uporabe zaperja preventivno lahko povzroči kakšne stranske učinke? Zahvaljujem se vam za odgovor in vas toplo pozdravljam ter želim veliko zdravja! Taja Balog
________________________________________________
ODGOVOR: Prisrčno pozdravljena...

Za nevtralizacijo škodljivih vplivov električnega sevanja vam priporoćam LAKITES večvalovni oscilator po dr. Lakhovskem. Deluje udarno na energijski ravni, dodaja ugodne frekvenčne vibracije v domačem okolju in pomaga telesu s celim spektrom energij na celični valovni dolžini. Namenjen je za celično krepitev, da se mnoge obremenitve okolja vključno z elektrosmogom vseh vrst in 5G, ne prenesejo na telesno raven kot bolezen. Njegova energija je blagodejna in prijetna v prostoru. Odkrito povem, da si ne predstavljam življenja brez Lakites, ko po več letih občutiš njegovo nevidno moč.

Če je še karkoli odprtega, se oglasite ali me pokličite na 041 789 319.

Blagodejno naprej, Nerina Darman, gsm 041 789 319

VPRAŠANJE:
V sob., 4. apr. 2020 ob 10:42 je oseba katarina sešelj <katarina.seselj@gmail.com> napisala:
Spoštovani.
Jaz sem pregledala veliko izdelkov, ki jih imate vendar se ne morem odločiti kaj bi bilo najbolj ok za nas. Ali mi lahko svetujete izdelek, ki najbolj nevtralizira sevanje, namreč v hisi imamo daljinski električni števec, ki zelo seva, zanima me tudi če se nevtralizira tudi 5g sevanje ter hkrati zvišuje vibracijez

____________________________________________________________________
ODGOVOR:

Prisrčno pozdravljena Tjaša... lepo, da ste se oglasila z vprašanjem. Sem si ogledala slike in prebrala vaš opis. Prosim nabavite v lekarni dermatološki jod za cca 5 eur in najmanjše mini sterilne gaze kar paketek 100kom. Po kopanju nakapljate malo joda na svoje prste in namažite na njeno nogico, ali pa na sterilno gazo. Takoj se vpije in posuši, da ni nič več rjavo, iz oblačil pa se joda ne da odstranit, zato jih pazite.

To delajte trajno. Delno je takoj opazen učinek, delno pa se potrudite s tem trajnostno, ker so to zelo trdovratne zadeve. Tu in tam ji namažite z Bepanthen plus, ker pomaga celiti ranjeno kožo in malo dezinficira. Sčasoma bo dvakrat tedensko potrebno malo 3% vodikovega peroksida, kupite v lekarni, ne jim razlagat, za kaj ga boste imela, ker vam bodo hoteli prodati farmacevtske izdelke in kreme, ki so neučinkovite.

Prosim ne jemljite dodatnih vitaminov razen C in D posebej, ker so vitaminske kapsule in tablete toksične zaradi industrijske extrakcije s strupenimi topili, nikoli pa ni v njih tega, kar piše oziroma telo tega extrakta ne more uporabiti. Uživajte vsak dan surovo rdečo peso, surov brokoli, gomolj zelene in kakšno rezino dajte Liviji v roko, da malo grize. Livija bi morala jesti surovo zelenjavo in sadje, na primer banano. https://www.vitastas.si/rdeca-pesa-in-tesla-zaper-geo/

Obvezno tinkturi črni oreh in pelin, pa glavico klinčka tudi Liviji: https://www.zaper-zaperino.si/zaper-tinkturi/ Surova zelenjava ima vse vitamine in minerale, kar potrebujemo, nima pa toliko sladkorja kot sadje, zato veliko sadja ni dobro za take stvari.

Skuhajte proso in ji povejte, da je to zdravilo za nogico, boljše to kot pikice, sirupi ali tablete. https://www.zaper-zaperino.com/proso-sladica/

Predlagam, da greste z Livijo k dermatologu na pregled, naj naredi teste, diagnozo in se potem slišiva po telefonu glede rezultatov preiskave. Dal vam bo dermatološko vlažilno kremo, ali pa ga prosite zanjo, to je zelo pomembno, da se koža neguje, da ne postane neprijetna pri gibanju. Lažje se bo odpravila težava.

Ostaneva na zvezi za izboljšanje in izmenjavo informacij, me prosim pokličite. Blagodejno naprej in iskreno vse dobro vsej družini, Nerina Darman, gsm 041 789 319

VPRAŠANJE: Pozdravljena draga Nerina, Pišem vam v upanju za kakršen koli nasvet glede naše Livije, julija bo 2leti... Prilagam slike, situacija se čedalje slabša, v začetku meseca marca sem bila z njo na bioresonanci pri Biobrinu na Vrhniki, potrdil je kožno plesen in kandido. V tem času sem ji uspela parkrat dati zaper zapperino v hlačnice pizame ponoci, za vsaj nekaj časa ( ker drugače punca ni nič pri miru in je nikakor ne pripravim, da bi držala paličice v rokah dlje od nekaj sekund) samo še bolj se je poslabšalo... Hkrati ji od obiska po njegovem priporocilu dajem Schuslerjeve soli 6&10.
Res obupujem, punca se tudi 3/4 se vedno samo doji, poje par žličk predvsem ima rada juhe, drugo je ze znanstvena fantastika. Jst sm sla na jedilnik za omejitev kandide, vsako jutro pijem glino, dodajam obema omega 3 in dodatne vitamine.Tjasa, Livija, Maks in Primoz

________________________________________________________________________
PRIŽGAN ZAPER

Pozdravljeni...

Hvala vam, da ste sporočili. Sem ravnokar vprašala tehnično službo in so mi povedali, da prižgan zaper samo malo baterije porabi, deluje pa normalno in nič se mu ne zgodi.

Včasih kdo tudi pozabi prižganega dlje časa in se samo baterija izprazni, 9V pravokotna. Baterija se zamenja in je spet kot nov.

Delovanje lahko preizkusite tako, da se s sredino obeh sond istočasno narahlo dotaknete jezika, boste občutili malo elektrike.

V kolikor bi vseeno želela, da se zamenja, ker bi se tako boljše počutila, vam lahko pošljem novega, tega pa vrnete čim prejmete pošiljko, mi prosim sporočite.

Blagodejno in zdravo naprej, vse dobro vam iskreno želim, Nerina Darman, gsm 041 789 319

V tor., 24. mar. 2020 16:11 je oseba katarina sešelj <katarina.seselj@gmail.com> napisala:
Spostovani.
Prejeli smo bioresonanci aparat. Imela bi vprašanje in sicer, ko sem odprla paket je zelena lučka utripala. Ali lahko pride do poškodbe za slabše delovanje v tem primeru, če je bilo dolgo prižgano?.

Lep pozdrav, Katarina Logonder
________________________________________________________________
SKRAJŠAN ODGOVOR
Zaper Zaperino terapijo uporabljate tako, da vzamete v roke karbonski zaper sondi in vključite za 7 minut. Nato naredite 20 minutno pavzo in še dvakrat ponovite 7 minutno terapijo z vmesno pavzo. Takšen ciklus je dnevna Zaper Zaperino terapija, ki jo na začetku delate eden do štirih tednov, naprej pa za vzdrževanje enkrat do dvakrat tedensko. Izmenično lahko nastavite zaper frekvenco 30kHz in Schumannovo frekvenco 8Hz, vsakih 7 minut terapije lahko preklopite. Obe sta enako učinkovit za uničevanje virusov, bakterij in parazitov. V primeru klopnega ugriza in vseh drugih okužb je pomembna tradicionalna podpora črnega oreha, pelina in bio klinčkov, ki je tradicionalni sestavni del Zaper Zaperino terapije.
Ali lahko preprosro odgovorite kako ( v roke vzamete sondi, 7 minut, predah ..), kdaj (enkrat na dan teden do štiri he tednov...)zakaj ( da uničimo bakterije...). IN če vgrizne klop? Ima zaperino kaj s tem? Jože Vetrovec
VPRAŠANJE – MISTERIJI Pisma bralcev
Zaperino / Obdarovali so me z zaperinom, kupljenim pri vas na misteriji.si; z nasmeškom, da sedaj smem med klope. Jaz o napravici ne vem veliko, zame je novost. Kako in kdaj in zakaj jo lahko uporabljam. Mihaela, Krško
ODGOVOR:
K Zaper Zaperino terapiji je obvezna zeliščna podpora tinkture črni oreh in pelin skupaj z enim bio klinčkom, ker noben zaper ne posega v črevesje. To je njegova dobra lastnost, ker ohrani črevesno floro. Zaper Zaperino uniči povzročitelje bolezni kot so virusi, bakterije in paraziti. Da si opomoremo, pa mora telo še popraviti škodo, ki so jo povzročili s svojimi toksini. Dr. Clark je izvajala še razstrupljanje jeter in ledvic, da se telo razkisa in da smo manjša tarča mikrobov, ki se na zasluzenih mestih lahko vsakih nekaj ur celo podvojijo. Telo ima veliko dela z razgradnjo odmrlih virusov, bakterij in parazitov. Takrat je preobremenjeno in lahko pride do zdravilne krize ali Herxheimerjeve reakcije, ker mora imunski sistem še razgraditi in izločiti njihove odmrle ostanke. Zato se po nepotrebnem nikoli ne izpostavljamo okužbam in sproti poskrbimo za zdrav in razstrupljevalen način življenja. Karbonske zaper sonde ohranijo prekrvavitev in ne ohladijo rok (kot bakrene), kar je še posebej pomembno pri revmi, za bolnike, otroke in starejše. Zaper Zaperino terapija original po dr. Clark se dela skozi dlani, kjer so zgoščene bolj prevodne akupresurne točke za sprejem zaper impulzov. V vsako dlan oprimemo po eno sondo za tri cikluse po 7 minut z dvema 20 minutnima pavzama. Na začetku 1-4 tedne vsak dan, nato pa enkrat do dvakrat tedensko za vzdrževanje. Obe frekvenčni nastavitvi Zaper Zaperina 30 kHz in 8Hz enako uničujeta viruse, bakterije in parazite. Schumannova 8Hz nastavitev pa ima še veliko drugih ugodnih učinkov na obnovo energijskega ravnovesja telesa in jo vsakič vključimo vsaj v eni ali dveh 7 minutnih terapijah. Za več informacij pokličite 041 789 319.
_____________________________________________________________
ZAPER IN PROFESIONALNA TESLOVA FONTANA
Pozdravljeni... Lepo da ste se oglasili glede Profesionalne Teslove fontane. Ena je trenutno na zalogi. Nove pa dobim v ponedeljek 6.aprila. Ta dan sem ob 9h v Mariboru v Mediki (v Mercator centru Tabor, na ul. Eve Lovše 1) in se lahko kadarkoli do 11.ure srečava za prevzem, morda kar na prostem na parkirišču, prosim sporočite.

Glede Zaper terapije je to drugi tip naprave kot Profesionalna Teslova fontana. Zaper spušča bioelektrični tok v telo z oprijemom zaper sond v dlaneh, kar ne paše virusom, bakterijam in parazitom.

Profesionalna Teslova fontana ima močne nastavitve in mnogi uporabljajo samo njo, brez Zaper terapije in so zelo zadovoljni. Glede na sedanje čase bi bila Zaper terapija tudi smiselna in zelo dobrodošla kot dodatna podpora. Ob osebnem prevzemu Profesionalne Teslove fontane lahko dobite Zapper-Geo brezplačno kot darilo, ker ste naša stranka in ste nakup fontane dlje časa in resno načrtoval.

V primeru pošiljanja po pošti pa vam lahko ponudimo Zaper Zaperino, ki je 176 eur, po ceni Zapper-Geo, ki je 121 eur. To velja tudi, če bi se za Zaper terapijo odločil kdaj kasneje.

Blagodejno naprej in iskreno vse dobro vam želim, Nerina Darman, gsm 041 789 319
Zdravo,

VPRAŠANJE: zanima me kakšna je razlika v funkcionalnosti med Zapperom in profesionalno fontano Tesla? Ali je smiselno uporabljati obe ali je Tesla fontana zadostna? Torej ali ima Tesla fontana iste funkcije kot zapper?

________________________________________________________
ZAPER TERAPIJA IN KORONAVIRUS
Pozdravljena gospa Ksenija... Hvala vam, da ste se oglasila z vprašanjem. Zaper terapija je namenjena uničevanju virusov, bakterij in parazitov in se je uspešno dokazala že veliko desetletij. Virus povzroči težave v telesu, ker spremeni lokalno ali celostno biokemijo. Po uničenju virusa se mora v telesu povrniti še homeostaza, to je biološko ravnovesje, da bi zares ozdraveli. Torej uničenje virusa, bakterije in parazita še samo po sebi ne pomeni takojšnje ozdravitve, ker mora teko na biokemijski ravni še popraviti škodo, ki jo je utrpelo zaradi okužbe s povzročiteljem bolezni in zaradi njega nastalimi toksini, ki obremenjujejo telo z boleznijo. Bistven korak k ozdravitvi je uničenje povzročiteljev, potem si telo lažje opomore. Ko povzročitelj več ne dela nadaljnje škode, se že povzročena škoda v telesu lažje popravi in se telo povrne v zdravo biološko ravnovesje. Zaper terapija torej preizkušeno pomaga v boju proti virusom, bakterijam in parazitom. Odlična je za preventivo in kurativo. Skupaj s tinkturama črni oreh, pelin in bio klinčkom. V krizni situaciji pa se naj proti tihim vnetjem pridruži še uživanje 'Svete trojice' in vdihavanje čebulnih hlapov za krepitev pljuč pred vnetji zaradi povzročiteljev, kot vidite na linku spodaj v E-zanimivostih Vibracijsko samozdravljenje. Če je še karkoli odprtega, se le oglasite ali pa me pokličite na gsm 041 789 317. Blagodejno naprej in vse dobro vam iskreno želim, Nerina Darman, gsm 041 789 319

VPRAŠANJE: From: Ksenija <ksenija.stopar@gmail.com>
Pozdravljeni, pravite, da aparat Zapper učinkovito uničuje bakterije, viruse in ostale parazite.Ali bi torej lahko pomagal v boju proti korona virusu ( v primeru da se okužiš oz. že zboliš). Hvala za odgovor. Lp Ksenija

________________________________________________________
STENTI, NIMA ŠČITNICE, ATRIJSKA FIBRILACIJA in ZAPER
Pozdravljena gospa Sonja... Zaper Zaperino ima omejitev samo pri vgrajenem srčnem spodbujevalniku, nosečnicah in dojenčkih. Danica Mavrič je imela popuščanje srca in je bila v bolnici, pa se je uspešno pozdravila. Ves čas je uporabljala Zaper Zaperino in ga še sedaj.

Stenti so skladni z zaper terapijo. Tudi stanje, da nimate ščitnice, je skladno z zaper terapijo. Atrijska fibrilacija je nepravilnost v delovanju srca. Paziti morate na svoje počutje in se telesno in duševno ne naprezati. Zaper terapijo lahko delate tudi v tem primeru. Kot vsako stvar pa z občutkom glede na trenutno počutje. Če za nekaj niste razpoložena, se ne siliti, ker to dela telesu obremenitev. Raje počakajte na trenutek, ko boste razpoložena in boste z veseljem vzela v roke zaper terapijo.

Zaper terašijo in vse ostalo delajte samo kadar čutite naklonjenost do tega in ste pri volji. Ne samo iz navade ali pa ker je treba. Z občutkom, ko si terapijo zaželite jo naredite. Ima veliko dobrega in pomaga telesu. Če se kdaj slabo počutite, pa raje popijte kozarec vode in počivajte ali pa pojdite na zrak.

Če je še karkoli odprtega, se lahko slišiva. Vse dobro vam iskreno želim, Nerina Darman, gsm 041 789 319
---------- Forwarded message ---------
Od: Sonja Pene <sonja.pene@siol.net>
Date: V pon., 2. mar. 2020 ob 06:27
Subject: link
To: <alkivita10@gmail.com>

______________________________________________________________________________
TESLOV MEDALJON IN DIVJI OTROK
Prisrčno pozdravljena gospa Marta

Lepo, da ste se obrnila z vprašanjem. Teslov medaljon ugodno deluje tudi na otroke. Na tem linku lahko na koncu besedila preberete o tem v konkretnem primeru s sliko in izjavo: https://www.zapper-zapper.si/izdelek/teslov-generator-teslov-medaljon

Otroku razložite, da je Teslov medaljon prijatelj, ki pomaga v srcu z dobrim počutjem. Da ima večjo moč, pa si to dobro počutje tudi zaželimo. Naučite jo, da zapre oči, ga položi na srček in si zaželi nekaj lepega. Tako se bo spontano naučila življenjske 'molitve'.

Ko je razpoložena, jo vprašajte, kaj si želi. Naj razmišlja, opazujte kaj reče in jo usmerjajte s predlogi, kaj si lahko zaželiš. Dobrega počutja. Veselja. Igre. Risanja. Prijateljev in prijateljic. Morda sprehoda. Medvedka. Kakšne igre, katere? Skozi pogovor kaj si želi, se bo izražala in čutila bolj 'slišano' in 'videno'.

Razvijte temo, kaj si želi po večerih... Kaj ob jutrih... Kaj ob nedeljah... Medtem pa se vključite s tem, kaj si vi želite. Igre z njo... Počitka... Čas za skuhat in pospravit... Sprehoda... Da vam pomaga pobrisat mizo... Da sama prinese krožnik v pomivalno...

Izpolnitev želje skupaj z njo izrazite s Teslovim medaljonom v rokah ali pri srcu. Tudi vi delajte ob njej isto vajo, da tudi ona vas spoznava in kaj vam je pomembno. Vse skozi igro in po drobnih utrinkih, ker 5-6 letni otrok še ne more dovolj zbrano sodelovati, zato vključite domišljijo pri sebi in pri njej. Naj 'sanja' na glas in razvija zgodbo. Vmes pa ji postavljate vprašanja, se čudite, jo pohvalite. Potem pa naj vse svoje želje nariše in vi narišite svoje.

V novi obliki izmenjave pozornosti in izražanja s Teslovim medaljonom je preklop na novi tir vzdušja in odnosa olajšan. Sprememba odnosa je sprožena zavestno z molitvijo, aktivnostjo in Teslovim medaljonom.

Lahko se tudi slišiva po telefonu, me prosim pokličite. Blagodejno naprej v preporod pomladi, Nerina Darman, gsm 041 789 319

V V tor., 10. mar. 2020 ob 10:33 je oseba Marta S <marta.slap@gmail.com> napisala:

VPRAŠANJE:
Spoštovana! Zanima me, kako teslov medaljon pozitivno učinkuje na otroke?

Namreč, imamo vnukinjo staro 5 let, letos bo 6 in če ni kaj po njeno,
se je v stanju zelo razjeziti, se kar trese, joka in kriči in tudi kaj vrže po tleh.
Zelo težko si da kaj dopovedati. Oziroma tako bom rekla, če pride
k njej prijateljica in se igrata, je kot bubica, prijazna in se lepo igra.
Čim ona odide je pa druga zadeva. Kar naprej hoče, da se nekdo
od naju z možem igra z njo. Ne vem, kako ji naj pomgam, da bo bolj
umirjena. Saj so tudi trenutki, ki se lepo sama igra, zelo rada tudi riše.

Hvala za pomoč in lep pozdrav! Marta iz okolice Medvod

______________________________________________________________________________
ZAPER ZAPERINO NA OBROKE
Prisrčno pozdravljena gospa Mira...

Hvala vam, da ste se oglasila z vprašanjem. Odlično ste se odločila za Zaper Zaperino, ki je najboljši zaper in ima vse, kar potrebuje zaper ORIGINAL po dr. Clark. Uradno pri nas nimamo plačila na obroke. Vedno pa se najde rešitev. Če bi vam kot prvi obrok bilo v redu 121 eur kot stane Zapper Zapper ali Zapper Geo, bi vam poslala najprej tega, da imate takoj doma za zaščito pred virusi, bakterijami in paraziti. Pri plačilu razlike 55 eur ob naslednjem obroku pa bi vam mi poslali Zaper Zaperino, vi pa bi poslani Zapper Geo vrnila. Vse bi bilo za vas brez poštnine.

Morda je še kakšna druga rešitev, da si pridemo nasproti in da dobite Zaper Zaperino takoj in se lahko slišiva po telefonu, prosim sporočite mi vaš gsm ali pa me pokličite na 041 789 319.

Blagodejno naprej in vse dobro vam iskreno želim, Nerina Darman, gsm 041 789 319

VPRAŠANJE:
From: mira božič <neli.bozic@gmail.com>
Subject: [your-subject]

Message Body:
Pozdravljena ,rada bi naročila zaper -ZAPER-ZAPERINO protimikrobna osebna bioresonanca za vibracijsko samozdravljenje z ORIGINAL ‘pozitivnimi off-set’ zaper impulzi uniči PARAZITE, viruse in bakterije po dr. Clark
176.00 €,to je ta model ,bi se ga dalo kupit na obroke ,bi bila kakšna možnost ,najlepše se vam zahvaljujem za odgovor .lp Mira Božič

______________________________________________________________
ZAPERINO IN VIRUS
Prisrčno pozdravljena gospa Katjuša...

Hvala vam, da ste se oglasila z vprašanjem in toplimi besedami 'za dušo'. Tudi meni je naše druženje z Vibracijskim samozdravljenjem zelo dragoceno in pri srcu.

Odlično, da že imate Bionis, telo usklajuje s Schumannovo frekvenco, da delujejo organi čimbolj optimalno brez da nekateri pregorevajo, drugi pa slabijo. Bionis neposredno ne deluje z uničevanjem virusov, bakterij in parazitov, zato vam v času novega virusa priporočam Zaper Zaperino.

Zaper Zaperino pomaga z učinkovito podporo za uničevanje vseh virusov, bakterij in parazitov. V času novega virusa je res nujna Zaper Zaperino terapija za zaščito in vzdrževanje telesa. Pomaga kot kurativa in preventiva. Toplo vam priporočam Zaper Zaperino, ker ima vse, kar potrebuje elitna zaper terapija. Klasično frekvenco 30kHz po dr. Clark, Schumannovo 8Hz frekvenco, ki ravno tako uničuje vse viruse, bakterije in parazite in ima še kup drugih ugodnih učinkov. Ima tople in prijetne karbonske zaper sonde, ki ne ohladijo rok med zaper terapijo in originalne pozitivno usmerjene zaper impulze, ki so najbolj učinkoviti pri uničevanju virusov, bakterij in parazitov.

Če je še karkoli odprtega, se le oglasite. Lepo nedeljo vam želim in iskreno vse dobro, Nerina Darman, gsm 041 789 319

VPRAŠANJE:

V V ned., 15. mar. 2020 ob 06:26 je oseba Katjuša <wordpress@zaper-zaperino.com> napisala: From: Katjuša <katjusa.sitar@gmail.com>

Že nekaj časa spremljam cudovita predavanja g Nerine vprašujem kateri pripomoček bi lahko bil učinkovit za podporo uničevanja virusa Covi19 doma že imam Bionis ali je ta dovolj hvala za odgovor lep dan

____________________________________________________________
VPRAŠANJE Pozdravljeni.

Vprašala bi če se pri vas lahko kupi RenVin pripravek za čiščenje ledvic? Je potrebno poleg tega se kaj ali zadostuje samo RenVin za celostno čiščenje ledvic?
Prosila bi za informacijo če je potrebno pred ciscenjem ledvic opraviti še kaj drugega ali lahko greš direkt na čiščenje ledvic? Imam zobozdravnika za odstranitev amalgama in ne vem ali na čiščenje opravim pred ali po odstranitvi amalgama?

Najlepša hvala za vse informacije. Lepo vas pozdravljam.

ODGOVOR Prisrčno pozdravljeni...

Hvala vam, da ste se oglasili z vprašanjem. RenVin spagirični pripravek lahko kupite pri nas, ga imamo na zalogi in vam ga lahko takoj pošljem.

Za celostno čiščenje ledvic RenVin zadostuje, ni pa to čisto isto kot metoda dr. Clark. RenVin lahko vzamete brez predhodnih priprav. Dobro se dopolnjuje z zaper terapijo in tinkturami, ki tudi pomagajo prečistiti vse, kar ne spada v jetra, ledvice in črevesje.

Čiščenje ledvic z RenVin lahko začnete takoj, da bodo ledvice bolj odprte za izločanje, ko pride pri zobozdravniku do obdelave amalgamskih zobnih plomb.

Glede amalgama in težkih kovin je priporočljivo jemati čemaž, klorelo in koriander, v tem vrstem redu od najbolj grobega do najbolj finega nivoja, vsak nivo po okoli 1 mesec takoj po zobozdravniškem posegu. Koriander odpravi težke kovine iz živčevja, to je zadnja in najbolj fina faza. Prihaja čas svežega čemaža, tinkture čemaža so odlične za izločanje težkih kovin, kot je tudi amalgam.

Ko je vse to mimo, oziroma enkrat na leto dve, pa lahko opravite še eno RenVin terapijo za čiščenje ledvic.

Če je še karkoli odprtega, se le oglasite ali pa pokličite.

Blagodejno naprej in vse dobro vam iskreno želim, Nerina Darman, gsm 041 789 319
https://www.zaper-zaperino.si/zaper-in-ciscenje-ledvic/
https://www.zaper-zaperino.com/renvin-za-ciscenje-ledvic/

https://www.zaper-zaperino.si/zaper-in-ciscenje-jeter/
https://www.zaper-zaperino.si/zaper-in-ciscenje-jeter/

https://www.zaper-zaperino.si/zaper-in-ciscenje-crevesja/
https://www.zaper-zaperino.com/rhalax-spodbuja-crevesje/
V V pet., 6. mar. 2020 ob 04:55 je oseba Alja Gregor <alja.gregor@gmail.com> napisala:

VPRAŠANJE Najlepše se vam zahvaljujem za vas odgovor in obrazložitev. Vas lahko prosim samo še za to informacijo. A si je treba po protokolu Dr. Clark najprej ocistit ledvice in po čiščenju ledvic greš na čiščenje jeter?

Bo torej ta pripravek zadostoval za čiščenje ledvic? Imam tudi zapper tako da vzporedno z njim.

To bi se vprašala. Imate tudi kaj za čiščenje parazitov. Ker najprej se svetuje da se očisti prebavni trakt in paraziti. Kolikor se spomnim.
ODGOVOR Lepo da ste se oglasila z dodatnim vprašanjem. Dr. Clark je najprej svetovala očisti ledvice in urediti zobe, skupaj z zaper terapijo, črnim orehom, pelinom in klinčki. Nato je čiščenje jeter in žolčevodov. Kanali izločanja morajo biti odprti, ko se gre čistit ledvice.

Za čiščenje parazitov in prebavnega trakta se uživa obe tinkturi, proso in rdečo peso. Proso razkisa črevesje, tinkturi in klinček uničijo parazite, surova rdeča pesa pa prispeva biološke encime kot katalizatorje življenjskih reakcij, da se telo lahko razstruplja vsega odvečnega.

Spodaj vam pošiljam zadnje E-novice Vibracijsko samozdravljenje. Na modrem gumbu spodaj boste našla linke o Razstrupljanju čevesja in hemeroidov https://zaper-1a.si/razstrupljanje-crevesja/

V linku 'Za več kisika' piše o uživanju 'Surove rdeče pese'. Oba linka za proso in rdečo peso pa najdete trudi tukaj: https://zaper-1a.si/pomoc-pri-gripi-virozi-prehladu-in-kaslju/

Spodaj si v E-novicah lahko ogledate tudi link o 'Sveti trojici' za razstrupljanje črevesja in celega telesa od tihih vnetij.

Ravnokar sem vam poslala tudi mail za prijavo na E-zanimivosti Vibracijsko samozdravljenje, ga prosim samo odprite in potrdite pravilnost vašega maila, če želite prejemati informacije.