Smo ekipa strokovnjakov in raziskovalcev odprtega duha, ki išče vedno nova obzorja in kvalitetne, celostne pristope v soočanju z izzivi zdravja, počutja in življenja. Ukvarjamo se z vrhunsko tehnologijo zgodovinsko pomembnih izumiteljev kot so Lakhovsky, Nikola Tesla, dr. Royal Radmond Rife, dr. Clark, Otto Winfried Schumann in številni drugi. Razvijamo in soustvarjamo učinkovite izdelke za podporo zdravju, počutju in okrevanju. Ponujamo enostavne in učinkovite pristope v kriznih trenutkih življenja, izzivih okolja in lastni notranjosti. Svetujemo pri uporabi alternativne medicine.

S čim se ukvarjamo

Na voljo so svetovalne ure po telefonu, skajpu in v živo z vseh življenjskih področij, ne glede ali so povezane z zdravjem, uspehom ali soočanjem z vsakodnevnimi težavami v družini, poslu in partnerstvu. Uporablja se metoda džjotiš (indijske) astrologije, preventiva in terapija pa iz področja vedskih in klasičnih doktrin življenja kot so ajurveda, energijsko zdravljenje, reorganizacija notranjih sil na vzročnem nivoju, aktivna življenjska naravnanost, smotrna uporaba antioksidantov, specialnih bioloških hranil in pripomočkov, ustrezna dnevna rutina in odnos do sebe in okolja.

Pri vsakem naročilu pripomočka alternativne medicine za okrevanje, samozdravljenje, obnovo in vzdrževanje vrhunske forme iz programa TESLA-GEO-ZAPER nudimo brezplačna priporočila glede na to, kaj se želi doseči. Ali je poudarek okrevanje po kakšni bolezni, pridobitev in ohranjanje vrhunske forme, obnova po stresnih življenjskih preizkušnjah, soočanje s posameznimi boleznimi in motnjami v delovanju vitalnih telesnih funkcij in težavami s počutjem ali medsebojnimi odnosi.

V razdelku 'Nasveti za zdravje' so v različnih sestavkih zbrana vrhunska priporočila za mnoge težave z zdravjem in počutjem. Nasveti za zdravje
Prijavite se lahko na naslednje individualne ali skupinske tečaje:
  • Kisikova terapija z orientalskim dihanjem za vitalnost, okrevanje in pomladitev
  • Jogijska vadba za učinkovito odpravljanje težav s hrbtenico
  • Tečaj THETA tehnike
  • Terapevtsko učenje meditacije
  • Aktiviranje notranje moči na vzročnem nivoju
Naročanje
Vrhunski izdelki so plod zgodovinskih odkritij slavnih izumiteljev, ki so iz generacije v generacijo nadgrajevali svoje delo in nam je dandanes na voljo v avtentični in posodobljeni obliki kot se je uporabljalo nekoč. Izdelki ZAPER so namenjeni odpravljanju vnetij, mikrobov, infekcij. GEO program je za stabilizacijo in poživitev naravnih telesnih bioritmov. Teslov skalarni nivo pa je vrhunska podpora iz samozdravilnega energijskega nivoja. Pojdi v spletno trgovino

Naša ekipa

Petra Lipičnik

Petra Lipičnik

Direktor / Ustanovitelj

Ustanoviteljica podjetja Alkivita d.o.o.. Ljubiteljica področja alternativne medicine, poznavalec raznih tehnik samopomoči zdravljenja, uporabnica in zagovornica GEO, ZAPER ter TESLOVIH bioenergijskih pripomočkov za vitalno življenje.

Nerina Darman

Dipl. Ing. Kemijske tehnologije

Svetovalka in raziskovalka s specialnimi znanji ajurvede, džjotiša (indijske astrologije), meditacije, psihosomatike, telesne biokemije in biosfere v povezavi z geo in zaper impulzi, Schumannovo resonanco in skalarnimi valovi.

Danilo Ogrinc

Danilo Ogrinc

Bioznanost od leta 1990

Raziskovalec, konstrukter in znanstvenik