Nerina Darman

Nerina Darman, dipl. ing. kemijske tehnologije je svetovalka in raziskovalka s specialnimi znanji ajurvede, džjotiša (indijske astrologije), meditacije, psihosomatike, telesne biokemije in biosfere v povezavi z geo in zaper impulzi, Schumannovo resonanco in skalarnimi valovi. Nerina Darman piše in predava na temo osebnega razvoja in povrnitve zdravega življenjskega pretoka na vseh področjih človeškega potenciala. Pri Nerini Darman so na voljo tudi osebna svetovanja v kriznih točkah življenja glede zdravja, počutje in medsebojnih odnosov ter na tečaje terapevtskega dihanja za pomladitev in vitalnost.

Nerina Darman - gsm: 041-789-319

satjam@gmail.com

https://nerina.si/

GEO, ZAPER in TESLOVI SKALARNI PRIPOMOČKI

Pripomočki za okrevanje, vzdrževanje vrhunske forme in ravnovesje življenjskih funkcij (homeostaza) in pomladitev

GEO-AS

GEO-AS je ličen in prenosen GEO pripomoček velikosti 7,5×4,5×2,5cm, ki oddaja GEO impulze Zemljine in Schumannove resonance za zdravo počutje, večjo umsko zbranost pri študijskih in intelektualnih naporih ter manjšo tremo pred izpiti, nastopi, razgovori…

BIONIS

Bionis je prenosen geo pripomoček za izboljšano vitalnost in pospešeno okrevanje po naporih in boleznih, ki deluje trajno, brez izklapljanja skozi vse leto. Z oddajanjem ugodne energije geo impulzov 8Hz aktivira prostor 20 kvadratnih metrov, ima enako moč in domet kot Bionizator in Geonizator.

Bionizator

BIONIZATOR je GEO pripomoček, ki oddaja GEO impulze, ki so osnova naravne energije Zemlje in z njim resonančnega Schumannovega atmosferskega valovanja s povprečno GEO frekvenco 8Hz. Prav tako pa so skladni tudi z zelo ugodnim alfa valovanjem možganov v dobrem počutju dinamične in spočite budnost.

GEONIZATOR

Oddaja magnetno energijsko polje za boljšo prekrvavitev, za večjo umsko zbranost, izgradnjo kostne mase pri osteporozi in celjenje kosti po poškodbah, lajšanje telesnih bolečin, informiranje hrane in pijače, izboljšanje celične presnove in za zaščito pred električnim smogom in geopatogenim sevanjem.

OCEAN

OCEAN uravnava kislinsko-bazno ravnovesje. Na osnovi energijske vibracije služi za hidriranje in mineralizacijo z življenjsko pomembnimi elektroliti, ki se nahajajo v morju. Deluje trajno, brez izklapljanja, vsake 3 mesece zamenjamo dve 1,5 V bateriji velikosti AA.

GEO – LIFE

GEO-LIFE vam prinaša boljše zdravje in boljšo mentalno koncentracijo. Zvišuje pretok krvi in zmanjšuje telesne bolečine.

BIO-VITONIK

BIOVITONIK je oddajnik energijskih impulzov izbrane frekvence 0,1 Hz do 20 kHz. Deluje brez zunanjega napajanja (brez baterije). Priključi se na PC-AUDIO enoto (pametni telefon, računalnik, tablica, mp3…). Služi kot prenosna osebna zaščita pri delu z računalnikom ali tablico.

ZAPER – ZAPERINO

ZAPERINO je osebna bioresonanca za domačo rabo. Služi kot podpora pri energijskem uravnavanju in stabiliziranju vitalnih življenjskih funkcij ter pri odpravljanju raznih mikrobov kot končnih povzročiteljev bolezni (infekcije, okužbe) in drugih zajedavcev tkiv, kože in krvi.

ZAPER

ZAPER oddaja enosmerne nizkonapetostne bioelektrične impulze, ki potujejo skozi telo v obliki nežnih tresljajev, ki zatirajo v telesu naseljene zajedavce (parazite).

ZAPY-RIFE

Posebnost ZAPY-RIFE osebne bioresonance je, da ima možno funkcijo s PC-AUDIO priključkom, ki omogoča frekvenčno območje do 20 kHz (celoten razpon izbire frekvenc do 20kHz).

TESLINA FONTANA (baterijska)

TESLINA FONTANA z baterijskim napajanjem je namenjena za trajno domačo uporabo, deluje non-stop noč in dan brez prekinitve (enkrat letno se zamenjata dve 1,5V bateriji velikosti AA). Deluje trajno, na podoben način kot tudi SFERNI HARMONIZATOR, le da je za večkratni faktor bolj zmogljiva in tudi trikrat večja.

TESLIN MEDALJON

TESLIN MEDALJON je prenosen Teslin generator, ki ustvarja skalarne valove, ki se odzivajo na molitev in iz največjih globin podprejo namen življenja. V njegovi neposredni bližini se do 50 krat poveča energija (prana ali či).

TESLINA FONTANA (profesionalna)

Akumulatorska TESLINA FONTANA je namenjena za energijsko-informacijsko podporo bioenergetikom in drugim terapevtom pri njihovih terapijah. Ima mnoge profesionalne nastavitve, možnost avtomatičnega izklopa po 10 minutah, funkcijo scan in možnost modulacije s Schumannovo ali kakšno drugo frekvenco. Izdelek je dobavljiv samo po predhodnem naročilu in ni na zalogi.

SFERNI HARMONIZATOR

SFERNI HARMONIZATOR je namenjen za domačo uporabo za energijsko zaščito hiše, stanovanja, poslovnega prostora, pisarne. Je vrelec življenjske energije neokrnjene narave. Vsebuje skalarno komponento (informacijsko, torzijsko), ki ustreza osnovnim Teslinim pogojem za multi-dimenzijske prehode.
Nerina Darman prikazuje uporabo kompletne Zaperino in Geo-as terapije
Nerina Darman - raziskovalka, predavateljica in svetovalka