KANDIDA podleže pred ZAPER impulzi

Objavljeno dne:
KANDIDA podleže pred ZAPER impulzi

KANDIDA ALBICANS (kandida) in

ZAPER – ZAPERINO s ‘pozitivnimi off-set’ zaper impulzi ORIGINAL po dr. Clark za uničevanje PARAZITOV

kot metoda OSEBNE BIORESONANCE in PIRAMIDNI RESONATOR

Kandida albicans – kandida je glivica, ki se razrašča v zakisanem organizma, v katerem manjka solarne energije, kisika in energijskega pretoka. Kot vse plesni in glive tudi kandida izloča mitotoksine, to so strupi ali TOKSINI, ki jih mora imunski sistem predelati skozi jetra in izločiti iz organizma. Zato kandida zelo obremenjuje organizem in slabi imunsko odpornost in življenjsko moč.

Kandida je v majhnih količinah prisotna pri vseh ljudeh. Pri ljudeh, ki zmorejo izravnati psihofizične pritiske in stres, ki niso zakisani, ki imajo zdrave življenjske navade in živijo v zdravem okolju, pa se kandida ne razraste.

Kandida je zelo trdoživa. Uspešno se zatira z osebno bioresonančno metodo ZAPER-ZAPERINO.

ZAPER-ZAPERINO se uporablja trikrat 7 minut z 20-minutnima pavzama

na začetku vsak dan 1 mesec, nato pa 1 krat tedensko vse življenje za preventivo.

Terapijo vsak dan 1-2 tedna ponovimo vsak letni čas.

ZAPER-ZAPERINO lahko uporablja vsa družina, tudi otroci, ki že hodijo in govorijo.

  • V podporo terapiji proti kandidi z ZAPER-ZAPERINOM uživamo tudi tinkturi pelina in črnega oreha ter klinčke kot opisano v sestavku o zeliščni podpori in zdravilni krizi (Herxheimerjeva reakcija).
  • V času odpravljanja kandide z osebno bioresonančno metodo ZAPERINO namesto sladkarij uživamo cimet z medom.
  • Namesto pšenične moke pa uporabljamo proseno moko, ki deluje v črevesju alkalno in tako pomaga pri zatiranju kandide. V mnogih bio trgovinah imajo mlin, s katerim lahko v trenutku nakupa zmeljejo svežo proseno moko, na primer četrt kile oluščenega prosa in četrt kile neoluščenega prosa.
  • Namesto prosa pa lahko zmeljejo tudi moko iz kamuta, to je starodavna egipčanska pšenica. Navadna pšenica je hibrid, ki deluje na telo kislo, zato se izogibamo mokastih in sladkih proizvodov, ker sta bela moka in beli sladkor glavna hrana kandida.
  • Izogibamo se tudi hidrogeniranih in rafiniranih rastlinskih olj in margarine. Namesto tega uživamo surovo maslo in naravne maščobe kot so laneno, konopljino, orehovo in druga hladno stiskana olja. Za solato je v redu bučno ali olivno olje. Za kuhanje in peko pa surovo maslo in GEA sončnično olje, ki ni hidrogenirano, kot so razna cenena rastlinska olja. Poleti lahko za kuhanje uporabljamo kokosovo in palmino maščobo (pozimi pa ne, ker hladi telo).
  • Bio začimbe proti kandidi so: cimet, citronka, čili, galgant, klinčki, koromač, orientalska kumina (kumin), limonska trava, majaron, meta, muškatni orešček, origano, pelin, rožmarin, timijan in zelena. Biti morajo bio kvalitete. Uživamo tudi surove, ne le v kuhani obliki. Terapevtska količina je slaba četrtinka čajne žličke surove bio začimbe, ki jo vmešamo v malo vode in poplaknemo, ali pa vmešamo v jogurt ali med. Tik pred uporabo jih stremo v možnarju, da se ohranijo vsa eterična olja, antioksidanti in biološko aktivne snovi.

Kandida se lahko razbohoti v zakisanem organizmu in povzroča raznovrstne simptome in bolezni glede na to, v katerem delu telesa se razrašča.

Kandida ima tako kot vse glive in plesni višje razvito zgradbo celic, ki se imenuje EUKARIONTSKA. Takšno celično zgradbo imajo tudi vse rastlinske, živalske in človeške celice.

Bakterije vseh vrst pa so izjema, ker imajo nižje razvito celično obliko, ki se imenuje PROKARIONTSKA, to je preprosta oblika celic, ki spominja na pracelice.

Antibiotiki uničijo bakterije, ki imajo nižje razvito PROKARIONTSKO zgradbo, zato bakterije pri uporabi antibiotikov odmrejo, človeške celice z višje razvito EUKARIONTSKO zgradbo pa preživijo.

Ker ima tudi kandida višje razvito EUKARIONTSKO zgradbo (kot človeške, rastlinske in živalske celice), ji antibiotiki ne morejo nič. Kandida je odporna na antibiotike.

Snovi, ki uničujejo kandido, pa poškodujejo tudi človeške celice, zato je kandida tako trdovratna. Uradna medicina nima dokončnih zdravil za odpravljanje kandide.

Rešitev je v uporabi naravnih bio začimb in zelišč, v programu razkisanja skupaj z ZAPER-ZAPERINOM, ki je uspešen v zatiranju kandide zato, ker pusti telesne celice pri miru, celična ovojnica pri kandidi pa že v nekaj minutah poči in kandida odmre.

Ker se kandida včasih skrije v ciste, žolčne in ledvične kamne, tumorje in druge tvorbe, od koder se kasneje spet lahko začne razraščati in se infekcija ponovi, je pomembna trajna naravnanost k razkisanju, bio začimbam in redni tedenski uporabi ZAPER-ZAPERINA, tudi ko se stanje že normalizira.

ZAPER-ZAPERINO in zeliščna podpora (s tinkturo pelina, črnega oreha ter klinčki) so priporočljivi za vse družinske člane kot redna enkrat tedenska preventivna uporaba za vzdrževanje stanja. V stresnih situacijah, ko imunski sistem popusti in se prebava zakisa, se kandida lahko vedno znova razraste ali pa jo dobimo v stiku z družinskimi člani, v šoli in službi ter povsod, kjer smo v stiku z ljudmi.