Zaper, ožilje in vitalni pretok življenja

Objavljeno dne:
Zaper, ožilje in vitalni pretok življenja

Krvni obtok

Krvni obtok odraža življenjsko moč človeka. Kri je nosilec kisika in hranil. Mora biti živahna in pretočna, da lahko doseže vse kotičke telesa in vitalizira vsako celico. Obenem pa kri odplavlja neželene snovi, da je telo lahko in neobremenjeno. Pretočnost krvi in elastičnost žil odloča o dolžini našega življenja in o stanju zdravje in počutja. Telo mora biti odzivno in prilagodljivo, sproščeno in vzdržljivo, da se lahko soočamo z življenjskimi nalogami in uživamo v življenju.

Kako poskrbimo za kri in krvni obtok?

Voda, gibanje in dihanje napaja krvni obtok. Potrebujemo tudi odlog vseh skrbi in vesele praznične dni, pa tudi pravo vikend sprostitev konec tedna, da se lahko aktivira parasimpatikus za protiutež stresnim hormonom. S spodbudo parasimpatikusa se aktivirajo gladke mišice srca, vseh notranjih organov in v stenah žil, na katere nimamo zavestnega vpliva. Notranje organe, srce in ožilje lahko obvladujemo le posredno.

Življenjska naloga

Za dobro zdravje in počutje je naša življenjska naloga, da si s svojo naravnanostjo in dejanji priskrbimo duševni občutek miru in varnosti. Ne glede kakšno življenje imamo, poskrbimo za sezonsko sproščanje. Če ne gre ta konec tedna, pa naslednji. Raziščimo v kakšnem okolju sprostitev zares deluje na nas. Za rehabilitacijo in krepitev življenjske moči izbirajmo takšna mesta.

Sprostitev aktivira zdravilno moč

Kadar nam zmanjka volje, se za sprostitev telesno in duševno potrudimo s pravo naravnanostjo. Važno je, da ne obtičimo v preveč utečenih vodah v življenju po liniji minimalnega odpora. Pomemben je kontrast. Ure dobre družbe morajo zamenjati tudi ure dobre samote. Življenjski bioritem mora okušati mir in dinamiko. Kje se zares obnavljamo in sproščamo, da lažje vzdržimo pritiske življenja? Poiščimo odgovor.

S pozornostjo na dušo in telo

Obiskujmo kraje in ljudi, ki so dobri za nas. Živimo z dobro mislijo in užijmo čustvene in duševne vitamine ob tem ko zobamo surovo zelenjavo in se sproščamo. Občasno si privoščimo pravo lenobo in razvajanje. To je odlična protiutež živahne in uspešne aktivnosti. Lažje postorimo tudi neljube naloge in se soočimo z izzivi, ko živimo zavestno raznoliko in ne le po tem, kam nas nesejo trenutni in utečeni občutki.

Vibracijska terapija

Bionis nam z geo impulzi Schumannove resonance pomaga bolj začutiti sebe in se povrniti bližje k sebi. Poiskati notranjo komunikacijo in stik s soljudmi. Schumannova frekvenca je univerzalen jezik celic, možganov in človeštva, ki ga nagonsko razumemo, ker prinaša srčno toplino. Povezuje in gradi. Varuje in spodbuja. Obnavlja notranjo inteligenco življenja in prirojeno ustvarjalnost narediti nekaj novega.

Bionizator enako kot Bionis oddaja krepčilne geo impulze Schumannove resonance, to je na nastavitvi 8Hz. Ima pa še dodatno bioenergijsko frekvenco 24Hz, ki tkiva izrecno poživlja in ima dodaten protibolečinski učinek. Bioenergijsko nastavitev 24Hz uporabljamo samo v dnevnem času, ker poživlja in prebuja in ni primerna za zvečer. Po redni uporabi Schumannove frekvence 8Hz si za pol urno terapijo v dnevnem času nastavimo Bionizator na bioenergijsko 24Hz frekvenco in uživajmo v poživljajoči bioenergijski vibracijski terapiji.

Zaper terapija

Zaper Zaperino preko akupresurnih točk v dlaneh pošilja v telo krepčilne zaper impulze, ki jih paraziti in bakterije ne prenesejo in odmrejo. To je odlično za razstrupljanje, ker paraziti izločajo zelo moteče toksine. Kraljevska možnost zaper terapije nas energijsko prerodi. Karbonske zaper sonde skrbijo za udobnost in učinkovitost zaper terapije. Rok ne ohladijo. Prekrvavitev ohranijo, kar je življenjskega pomena na dolgi rok.

KARBONSKE zaper sonde Zaper Zaperina varujejo kapilarno prekrvavitev v rokah. So lahke, tople in prijetne na otip. To je nekaj čisto drugega kot hladne kovinske oziroma bakrene sonde, ki vsakič ohladijo roke in zmotijo kapilarni obtok v rokah. Poleg tega KARBONSKE zaper sonde nikoli ne oksidirajo, zato jih ni potrebno čistiti in vzdrževati. Njihova učinkovitost je trajna in se sčasoma ne zmanjšuje.

Za žile in srce je zelo pomembno, da v telesu ni parazitov. Ti izločajo toksine, ki škodujejo tkivom na različne načine. Njihovi strupeni izločki in presnovni produkti pa motijo krvni obtok in cirkulacijo v srcu, ožilju in povsod v tkivih. Za zdravo srce in ožilje je ključna redna protiparazitna zaper terapija. Skupaj s tradicionalno zeliščno podporo obeh tinktur črni oreh in pelinove ter en bio klinček vsak dan.

Električno sevanje moti vitalne procese v ožilju in vpliva na poapnenje žil

Izmenično električno sevanje okoli električnih napeljav, vtičnic in naprav vsaj 1 meter v vse smeri presega mejno vrednost sevanja glede zdravja, ki znaša 10V/m. Izmenično električno sevanje, ki prekorači 10V/m vpliva na nepredvidljive nepravilnosti v biokemijskih odzivih telesa.

Beljakovine so zelo občutljive na elektrosmog in v odvisnosti od zunanjega elektromagnetnega polja zavzamejo različno prostorsko razporeditev. Lahko se preveč skrčijo, raztegnejo ali pa kako drugače spremenijo svojo obliko.

Ker so beljakovine encimi, nevrotransmiterji in katalizatorji, ki sprožajo vitalne procese s prostorskim prileganjem telesnim molekulam kot ključ in ključavnica, je njihova oblika ključnega pomena za zdrav pretok življenja. Da tkiva ne obtičijo na mrtvi točki v zakisanju in presežkih prostih radikalov.

Še posebej je to pomembno v ožilju, kjer prosti radikali neposredno poškodujejo krvne celice vključno s transporterji HDL in LDL, da se predolgo zadržujejo v ožilju, ne morejo opraviti svoje naloge in se zaletijo v krvne žile.

Detektos je detektor izmeničnega električnega sevanja okoli električnih kablov, vtičnic in naprav. Presežek izmeničnega električnega sevanja signalizira z zvočnim in svetlobnim signalom. Takšnih mest se izogibajmo za spanje in daljše dnevno zadrževanje.

Meritve z Detektosom

Detektos primemo v poljubno roko tako, da lahko s palcem pritisnemo na črno tipko in da rdeči polkrogi na ožji stranici kažejo v smeri, kjer želimo preveriti izmenično električno sevanje okoli električnih kablov, zidov, vtičnic, računalnikov, televizorjev, ventilatorjev, luči in vseh drugih električnih naprav. Približno okoli meter od električnih naprav in napeljav zaznava prekoračeno izmenično električno sevanje. Prekoračitev signalizira z lučko in piskom.

Na teh mestih naj se ne bi predolgo zadrževali. Če pa so to vitalna mesta kot je fotelj za prosti čas ali postelja, pa s prerazporeditvijo kablov in izklapljanjem iz omrežja na glavnem stikalu električnega podaljška (razdelilnika) v času ko določenih električnih naprav ne potrebujemo dosežemo želeni učinek.

Pomembno je, da pri delu z računalnikom ne polnimo računalnika v času ko sedimo ob njem, temveč prej ali kasneje. Stik računalnika z električnim omrežjem preko kabla ustvarja nezdravo okolje okoli en meter v vse smeri okoli računalnika vključno okoli kabla.

Sam računalnik brez stika z električnim kablom ne proizvaja prekomernega izmeničnega elekričnega sevanja, kar je zelo pomembno vedeti. Izmenično električno sevanje je v stanovanjih in hišah eden od glavnih nosilec elektrosmoga.

Detektos meri prekoraceno izmenicno elektricno sevanje v stanovanju