Zadovoljni uporabniki Zaper-Zaperino terapije

Objavljeno dne:
Zadovoljni uporabniki Zaper-Zaperino terapije

Laringitis se pri otroku nikoli več ne razvije v bolezen.

Globoko vnetje grla in dihal nima več moči nad njegovim zdravjem. Zelo sem zadovoljna z Zaper-Zaperino terapijo. Pomaga nam pri vseh težavah, tudi otroka zelo rada držita karbonske ‘palčke’. Tako je povedala Nermina Kupec iz Prebolda, mati dveh sinov, zaposlena na centru za socialno delo. Starejši sin je imel ponavljajoče težave z grlom in hudimi napadi kašlja, tudi ponoči. Vsi smo se prebujali in z možem naju je zelo skrbelo zanj. Zdaj so te težave že preteklost, fant odrašča zdrav in krepak in nič več ne kašlja. Po večerih ima naša družina navado, da delamo Zaper-Zaperino terapijo.

Zaper terapija s klinčkom in tinkturama  >>

Tudi otrokoma dam kakšno kapljico tinktur, zdaj sta tega že navajena. Klinček jima zdrobim in ga vzameta s kozarcem vode. Zdaj že vesta, da se po zaper terapiji dobro počutita. Terapija nič ne boli in je prijetna, zato jo zelo rada delata. Ob njej se po večerih tudi bolj pomirita in lažje zaspita.

Pri bolečinah v ušesu je pomagalo

Kadar je otroka bolelo uho, sem mu dala zaper terapijo in naslednje jutro je bilo že dobro. Otrok se je pomiril in je lažje zaspal, bolečina pa je minila. Vedno ko se komu kaj zgodi, delamo zaper terapijo takoj, še preden se razboli. Zaper terapijo delamo pri nas doma redno tudi kadar smo vsi dobro. Lažje je vzdrževati kot pa za nazaj popravljati, ko se nekaj zakuha.

Zaper frekvenca je res za vse bolezni…

Ne glede ali hoče koga kuhati vročina, prehlad ali gripa nam zaper terapija olajša počutje in nas hitro postavi na noge. Večinoma uporabljamo frekvenco 8Hz na Zaper-Zaperino, ker je tudi drugače zelo koristna za telo. Ko smo bili z družino na izletu v piramide v Visokem, so bile tam table z napisi o tej čudoviti naravni frekvenci.

Verjamem v naravo in energijo >>

Všeč mi je, da lahko naša družina pristopi k zdravju in preventivi čimbolj naravno in brez stranskih učinkov. Teh je še preveč na vseh koncih in krajih, od hrane do elektrosmoga in se težko čisto izogneš. Doma se zelo trudim pripravljati zdravo hrano in otrokom ne dajemo industrijskih sladkarij. Raje se skoraj vsak dan potrudim s kakšnimi dobrotami iz domače pečice. V službi in doma je veliko dela, vendar mi ni žal truda in časa, volje pa mi tudi ne zmanjka. Sem zdrava in se odlično počutim.

Obožujem vibracijske naprave >>

Že od nekdaj so mi blizu bioenergijski pripomočki z naravno energijo, sem velika ljubiteljica Zaper-Zaperino in geo terapije za dobro domače vzdušje. Rada imam bolj globoke vidike življenja in verjamem v dobre stvari, čeprav ni vedno vse lahko. V dnevni sobi imamo tudi prostorski oddajnik geo impulzov s Schumannovo frekvenco, ki nam dela doma dobro energijo. Preberite več >>

Več o Nermini Kupec >>

Preberite njeno zgodbo…

 

ZAPER-ZAPERINO protimikrobna osebna bioresonanca za vibracijsko samozdravljenje z ORIGINAL ‘pozitivnimi off-set’ zaper impulzi uniči PARAZITE, viruse in bakterije po dr. Clark