Elektroterapija Zaper Vitastas

Objavljeno dne:
Elektroterapija Zaper Vitastas

Elektroterapija Zaper Vitastas

Elektroterapija Zaper Vitastas ima vgrajen regulator jakosti in frekvence. Avtomatično se izklopi po 5-10 minutah terapije, ki jih lahko ponovimo večkrat zapored s pavzo ali brez, v skupnem času do okoli pol ure na dan. Bioelektrične tokove oddaja skozi dve karbonski zaper sondi, ki ju oprimemo vsako v svojo dlan. Uspešno uničuje parazite, viruse in bakterije. Telo elektrificira telo z močnostnimi bioelektričnimi impulzi, ki poživljajo, prečistijo in osvežijo telesno energijsko polje.

Učinki Elektroterapije Zaper Vitastas

Odpravlja energijske zastoje in zaplete v človekovem biopolju, ki botrujejo bolezni. Uporablja se pri energijskih oslabitvah organizma, ki potrebujejo intenziven pretok in stimulacijo elektroterapije. Bioelektrična poživitev aktivira zastale procese in izboljša formo. Resetira in osvežuje življenjsko moč, da lažje premagamo izzive vseh vrst. Krepi biopolje in odžene utrujenost, da smo bolj sveži in prodorni. Elektroterapija Zaper Vitastas ni za otroke in mladostnike do 18.leta, prav tako pa ne za uporabnike srčnih spodbujevalnikov in za nosečnice.

Elektroterapija Zaper Vitastas zpozivlja telo

Desni gumb nastavi moč

Elektroterapija Zaper Vitastas ima na desnem gumbu možnost regulacije jakosti z zvezno nastavljivostjo do udobne meje elektrifikacije telesa. Ta lahko sega od najnežnejših biolelektričnih tresljajev, vse do močnih občutkov elektrifikacije izbrane jakosti, ki jo še lahko prenesemo. Moč povečujemo postopoma v območju 1 do 10. Izberemo tisto, ki nam je v danem trenutku najbolj prijetna. Začnemo z bolj nežno nastavitvijo in ko se telo odpre bioelektričnim impulzom, jo v manjših korakih po želji povečamo ali zmanjšamo. Elektroterapija Zaper Vitastas je varna za telo tudi pri močnejših nastavitvah, ki pri običajnih zaper pripomočkih ne bi bila priporočljiva zaradi njihove usmerjene konstrukcije za maksimalno uničevanje parazitov. Elektroterapija Zaper Vitastas prav tako uničuje parazite, viruse in bakterije, protiparazitni učinek doseže zaradi okrepljene moči. Deluje na dve 9V bateriji istočasno.

Levi gumb nastavi frekvenco

Z levim gumbom zvezno nastavimo frekvenco v območju 8Hz – 300Hz. Nižje frekvence bolj globinsko prodirajo v tkiva in jih spodbujajo z bioelektričnimi tokovi, medtem ko jih višje frekvence oplazijo in potujejo bolj po površju. Zato so nižje frekvence tudi bolj subjektivno občutne v svojem delovanju. V izboru frekvence je najbolj zaželena nastavitev na frekvenco Schumannove resonance 8Hz, ki je najnižja na frekvenčni lestvici. Nahaja se na točki, ko je levi gumb nastavljen na začetno vrednost.

Prednosti Elektroterapije Zaper Vitastas

Elektroterapija Zaper Vitastas krepi telesno biopolje in ga resetira, osvežuje. Močni bioelektrični impulzi počistijo energijske zastoje, motnje in šume, ki se skozi razna neudobja vsakdanjosti prilepijo na nas in motijo počutje, vitalnost in ustvarjalnost. V telesu že v nekaj minutah odprejo intenziven pretok na vseh ravneh. Omogočajo bolj gladek tok energije, misli in čustev, sproščajo in poživljajo. So unikatna pomoč, ko potrebuje telo bioelektrično stimulacijo.

Čas Elektroterapije

Konstrukcijski in biološki parametri Elektroterapije Zaper Vitastas zagotavljajo varno in prijetno terapijo najvišje kvalitete in prijazno uporabo. Elektroterapija Zaper Vitastas se dela v intervalih 5-10 minut. Po tem času se avtomatično izklopi, nakar jo izključimo še na stikalu, da z baterijo varčujemo oziroma da je predčasno ne izpraznimo. Po nekajdnevnem prilaganju s 5-10 minutno Elektroterapijo Zaper Vitastas do avtomatičnega izklopa lahko delamo v nadaljevanju dve, tri ali štiri zaporedne serije po 5-10 minut do skupnega časa pol ure zapored oziroma dnevno. Serije lahko delamo eno za drugo s pavzo ali brez glede na to, kako smo trenutno razpoloženi.

Za odrasle

Elektroterapija Zaper Vitastas je namenjena zdravim in bolnim odraslim ljudem od 18.leta navzgor. Prinaša nov val bioelektrične spodbude, ki potuje skozi tkiva in jim pomaga pri energijskem zagonu v bolj gladek tok življenjske moči skozi telo. Z Elektroterapijo Zaper Vitastas osveženo življenjsko polje pri redni uporabi zasije v novi luči. Elektroterapija Zaper Vitastas nima nobenih kontraindikacij, ni edino za otroke, mladostnike do 18.leta, nosečnice in ljudi s srčnim spodbujevalnikom.

Elektroterapija Zaper Vitastas proti omrtvicenosti delov telesa

Elektroterapija Zaper Vitastas...

Elektroterapija Zaper Vitastas...