KOZMIČNI GEO-BIO-RAČUNALNIK

Objavljeno dne:
KOZMIČNI GEO-BIO-RAČUNALNIK
Naše telo in duševnost sta v tesnem medsebojnem odnosu z energijo Zemlje in vesolja. Vitalni sistem prekrvavitve in procesiranje živčnega sistema sta neposredno odvisna od atmosferske Schumannove resonance in od Zemljinega magnetnega polja. Naše počutje in razpoloženje se spreminja glede na vreme in naravne pojave vključno s kozmičnim sevanjem. Človek ni ločen iz okolja, kot se to zdi, temveč je neposredno priključen na napajanje naravnih sil velikega formata.

Valovi Schumannove resonance nihajo podobno kot možgani. Podobno kot je EEG povprečje odčitavanj možganskih valov, je Schumannova resonanca povprečje nihanja na osnovi geografske lege, lokalne in globalne dejavnosti neviht in strel v ozračju, ionizacije atmosfere, sončevega vetra in bioritma dneva in noči.
Schumannova resonanca je bila prvotno določena matematično. Leta 1952 je nemški fizik Otto Winfried Schumann glede na površino Zemlje in površino spodnje plasti ionosfere, ki je 55 km oddaljena od Zemljinega površja, izračunal, da je frekvenca nihanja v Zemljinem atmosferskem plašču Zemlje 7,83 impulzov na sekundo oziroma 7,83 Hz, kot je bilo kasneje tudi eksperimentalno dokazano. Ta vrednost pa ni fiksna, temveč je povprečje trenutne atmosferske dejavnosti po vsej Zemlji. Niha glede na trenutno lokalno in globalno sliko elektromagnetne dejavnosti Zemljinega magnetizma in njene atmosfere, pa tudi glede na medplanetarno in kozmično sevanje, ki ionizira molekule zraka v ionosferi v električno nabite delce. Ker je med Zemljino površino in ionosfero električna napetost, prihaja do razelektritev, ki vzbujajo nihanje Schumannovo energijsko resonanco. To je nihanje, ki potuje v atmosferskem plašču okoli površja Zemlje tako, da se odbija med Zemljo in ionosfero v skokih cik-cak oblike. Sproža se cel val resonančnih frekvenc z različnim trenutnim povprečjem, ki pa vedno niha v alfa območju delovanja človekovih možganov med 7-10 Hz. To nihanje se imenuje 'glas planeta' in je stalni komunikaciji s človeškimi možgani, kadar so le-ti naravnani na alfa valovanje, to je zdravilno območje.

Že stare kulture so izvajale obrede uglasitve s planetom s plesom ob ognju in bobnanjem, pa tudi dandanes so številne meditacije po svetu namenjene harmonizaciji s planetom Zemlja in s tem povezano tudi medplanetarni uglasitvi s celotnim univerzumom. Ko možgane preplavi alfa bioritem, odložijo vse moteče vsebine in obnavljajo duševne in telesne procese, tako da se povrne zdrava in neobremenjena psihofizična kondicija.

Vsi zdravilci vseh časov se pred začetkom zdravljenja uglasijo na to zdravilno frekvenco planeta in alfa možganskih valov. V vsakem človeku se naključno in občasno sprožijo zdravilni bioritmi na tej valovni dolžini. Ni samo en način. V meditaciji, ko se globoko v sebi odpremo spravi s seboj in okoljem v notranji molitvi, med sproščujočim bivanjem v naravi, ali pa ko kako drugače naključno odložimo ves nemir in notranje boje, preplavi celotne možgane alfa bioritem. Živčne celice ali nevroni se prižigajo medsebojno sinhronizirano in sprožajo alfa valove celostno vzdolž obeh možganskih polovic. Ritmično utripanje v človeških možganih je zrcalna podoba resonančnih lastnosti Zemlje in njene atmosfere. Narava zdravi, pomirja in vzbuja dinamiko zdravega življenjskega bioritma. Dandanes je veliko posegov v Zemljino atmosfero, pa tudi vpliv električnega smoga je vse večji. To preglasi nežne bioritme Schumannove resonance, ki ima moč okoli 1 piko Tesla. To je za faktor 1.000.000 krat manj kot moč Zemljinega magnetizma, ki znaša okoli 45 mikro Tesla. Zato ljudje dandanes kljub razviti tehnologiji nimamo več toliko stika s seboj, kot ga je bilo včasih, ko je bilo okolje še bolj prvinsko, brez umetnih posegov v atmosfero vključno z električnim smogom. Zato je modro okrepiti zdravo mikroklimo v svojem osebnem, bivalnem in delovnem okolju. To nam omogoča GEO-pripomoček GEO-AS, ki oddaja GEO impulze z 8 nihaji na sekundo, kar je v povprečju Zemljinega in Schumannovega energijskega bioritma ter alfa valovanja možganov. Ima domet 20 kvadratnih metrov in pokriva srednje velik prostor. Je prenosen, nosimo ga povsod s seboj v žepu, torbici, avtomobilu za vzdrževanje bolj zdrave mikroklime in kot zaščita.

Deluje trajno, vsak letni čas zamenjamo baterijo (letni strošek za baterijo je cca 2 eur). Če ga imamo na mizi, ugodno informira hrano in pijačo. Na nastopih, sestankih in predavanjih ustvarja pretočen ambijent za vse udeležene, da se lažje povežejo v skupnem cilju. Pomaga kadar imamo tremo pred pomembnimi dogodki. V težkih trenutkih depresije ali notranje napetosti sprošča počutje v dinamično ustvarjalnost. Odpira pretok življenjske energije in pomaga pri zavestnem odpravljanju energijskih blokad na telesni, čustveni in mentalni ravni. Primeren je tudi za terapevtske namene. Meditacije so z njegovo pomočjo bolj globoke in sistematične v doseganju alfa nivoja sproščene budnosti.
GEO-AS

GEO-AS je prijatelj v hiši, ki ne sme manjkati v nobenem domu ali pisarni...

GEO AS je prenosen GEO pripomoček, ki oddaja GEO impulze, deluje trajno skozi vse leto, brez izklapljanja.
  • Dimenzije: 7,5cm x 4cm x 2,5cm
  • 9V pravokotna baterija
  • Menjava štirikrat letno (letni strošek za štiri baterije je okoli 2 eur)
  • Cena v tgovinah in na spletu: 45 eur
Poglej GEO-AS v spletni trgovini.