Zaper terapija se dela skozi DLANI, kjer je največ prevodnih akupresurnih točk

Objavljeno dne:
Zaper terapija se dela skozi DLANI, kjer je največ prevodnih akupresurnih točk

Zaper sonde v dlaneh po dr. Clark >>

Po izumiteljici imajo zaper elektrode obliko ‘palčke’, tako da jih oprimemo vsako v svojo DLAN. Skozi DLANI je zaper terapija najbolj učinkovita za uničevanje parazitov. V rokah bolj prevodne in bolj zgoščene akupresurne točke kot na koži drugod po telesu. Akupresurne točke v dlaneh so povezane z energijskimi meridiani, po katerih kroži vitalna sila in oskrbuje celo telo. Akupresurne točke so najbolj občutljive in dovzetne za zaper vibracije, veliko bolj kot vsi ostali deli kože.

Zaper vibracije skozi dlani >>

Skozi DLANI so zaper vibracije najmočnejše in dosegajo vse dele telesa. Telo že po naravi v stiku s tlemi in prizemljeno. Zato zaper frekvence dosežejo tudi stopala, čeprav držimo zaper sonde v rokah. Roke pri zaper terapiji nikoli niso povsem proste, ker so v času 7 minutne terapije preko bioresonančnih elektrod in kabla vedno povezane z zaperjem. Čas zaper terapije uporabimo za udobno sproščanje in se naučimo zavestnega kratkega odklopa za revitalizacijo telesa. Pozornost usmerimo v telo in občutimo, kako sproščeno počiva.

Sproščanja med zaper terapijo

Sedem minut zaper terapije lahko uporabimo za počitek, sproščanje in sodelovanje s telesom pri delikatnem opravilu razstrupljanja in uničevanja parazitov. Telo ima še veliko nalogo razgraditi odmrle parazite in toksine, zato uživamo več vode in C-vitamina in po potrebi počivamo. Čas terapije je lahko koristen za kratko molitev, meditacijo, poglobitev, naravnanost na ozdravitev, občutenje svojega telesa, poslušanje glasbe. Pomembno je sproščanje za osvežitev in resetiranje notranjih čustvenih in mentalnih kapacitet.

V 7 minutah zaper terapije…

Medtem ko držimo zaper sonde v dlaneh lahko med kratkim sproščanjem in počitkom razmislimo tudi o dogodkih dneva in se zberemo na tisto, kar nas še čaka.

  • zbrano razmislimo ali nas čakajo še kakšne nujne naloge, ki jih še lahko mimogrede opravimo za večji izkoristek dneva, da smo potem zvečer bolj sproščeni in lažje pomirjeni zaspimo
  • lahko se osredotočimo na konkretna dejanja za obnovo svojega počutja, ki v pomanjkanju časa, volje in pozornosti rade izpadejo

Aktivnosti v 20-minutni pavzi

Kadar v 20-minutni pavzi med dvema 7-minutnima zaper terapijama ne počivamo, pa se sklenjenih dejanj urno lotimo in kot primer:

  • zmiksamo ingverjev sok in ga namažemo na roke, noge, vrat ali križ,
  • lahko si pripravimo kozarec C-vitamina z malo limone in medu,
  • naredimo par krožnih vaj z boki za sprostitev prisiljene drže v križu, tako da se držimo za kuhinjski element,
  • zaužijemo žlico sončnic za naravno obnovo E-vitamina
  • ali pa zmeljemo dve žlici lanu in ga zmešamo s skuto in jogurtom za lahko, zdravo in okusno malico ali večerjo.

Zaper terapija je v dlaneh najbolj učinkovita za uničevanje parazitov

Zaper frekvence v dlaneh

Skozi DLANI imajo zaper impulzi najmočnejši protiparazitni učinek. Zaper elektrode lahko uporabljamo tudi lokalno na raznih delih telesa, vendar osnovna zaper terapija vedno ostane v DLANEH, ker je tu najbolj učinkovita. Na drugih delih kože in telesa je kot sprememba vedno možna lokalna uporaba, ki pa ne more nadomestiti sistematične zaper terapije skozi DLANI. Zaper je med terapijo z bioresonančnimi elektrodami vedno povezan s kablom, po katerih tečejo bioelektrični zaper tokovi. Tako da roke v 7 minutah terapije nikoli niso čisto proste, da bi z njimi počeli karkoli.

  • Zato sedem minutni čas terapije uporabimo za počitek, občutenje svojega telesa z naravnanostjo na ozdravitev, poglobitev ali molitev.
  • V dvajset minutni pavzi pa lahko prav lahko počivamo ali pa postorimo kakšna manj zahtevna opravila. Morda naredimo kaj dobrega zase in za obnovo telesa in duha. Si pripravimo osvežilen napitek ali pa zdrav prigrizek. Morda pa razgibamo sklepe za razbremenitev prisiljene drže čez dan. Karkoli zase, kar sicer rado izpade zaradi vsakdanje rutine in navade.

Zaper Zaperino terapija čez lica

Vodoravni položaj zaper elektrod pod ličnicami lahko občasno dodatno uporabimo za elektriziranje dlesni in proti bakterijam pri vnetih procesih v dlesnih. Ta oblika zaper terapije je samo občasna sprememba. Dolgoročno pa za celo telo ne more nadomestiti celostne originalne zaper terapije skozi DLANI.

Zaper frekvence za ušesi

Pri težavah z ušesi lahko namestimo karbonski elektrodi za ušesi v smeri poševno navzdol proti vratu in pod čeljustjo. Enako velja tudi v tem primeru, da kljub temu še vedno redno delamo celostno zaper terapijo skozi DLANI za uničevanje parazitov v vseh ostalih delih telesa.

Zaper elektrode za pasom

Pri bolečinah v hrbtu ali težavah z mehurjem lahko zataknemo zaper elektrodi za pas in delamo terapijo trikrat sedem minut terapije na isti način kot običajno zaper terapijo skozi DLANI. Zopet pa velja, da ohranimo celostno zaper terapijo in jo redno delamo s karbonskimi zaper elektrodami v DLANEH.

Vrhunski Alkivita zaperji v spletni trgovini >>

.