Multipla skleroza je odšla za vedno

Objavljeno dne:
Multipla skleroza je odšla za vedno

Bioelektrika v živčevju

Odmeven Slovenec si je pred približno enim desetletjem uspešno pozdravil multiplo sklerozo, ki velja v medicinski znanosti za neozdravljivo kronično bolezen, ki traja vse življenje. Dolžine življenja multipla skleroza ne skrajša, lahko pa ga povsem onesposobi do težke invalidnosti in nefunkcionalnosti. Multipla skleroza je avtoimunska vnetna bolezen osrednjega živčevja, to je možganov, hrbtenjače in vidnega živca, prvič opisana v 19.stoletju, pred okoli 150 leti.

Mielinska izolacija

Multipla skleroza okvari MIELIN, to je zaščitni maščobni ovoj, ki kot IZOLACIJA obdaja dolgo vlakno živčnih celic ali nevronov za lažji prenos bioelektričnih impulzov. Iritiran lastni imunski sistem ustvarja protitelesa, ki napadajo izolacijske MIELINSKE ovojnice in povzroča vnetja. Ko je uničen MIELIN kot izolator živčnih celic, se električni signal, ki potuje po živčnem vlaknu, izgublja in popači. Živčni električni impulz se oslabljeno prebija do SINAPS, to je do povezav na drugem koncu živčne celice. Zato ne more pravilno aktivirati NEVROTRANSMITERJEV za nadaljnji biokemijski prenos živčnih signalov.

Multipla skleroza rabi zdrav MIELIN Tesla-Zaper-Geo terapija Delta Ocean

Koordinacija telesa

Telo ni pravilno koordinirano, organi in mišice lahko zatajijo, počutje lahko postane depresivno, moten pa je lahko tudi spomin. Multipla skleroza v glavnem poteka v zagonih in se med bolniki zelo razlikuje glede na to, kateri del osrednjega živčevja napadejo vnetja in kako se razvijajo MIELINSKI PLAKI ali VNETNE OBLOGE. Znaki multiple skleroze so utrujenost, motnje vida na enem očesu z vnetjem očesnega živca, bruhanje, slabost in vrtoglavica, težave govora, požiranja in sluha, omrtvelost v udih, mišični krči in bolečine, mravljinčenje, živčne razelektritve po hrbtenici ali trebuhu pri sklanjanju, izguba kontrole pri odvajanju urina in blata, slabše ravnotežje, spomin in koncentracija. Največkrat se začnejo prvi znaki med 20. in 40. letom starosti, v Sloveniji je okoli 2500 bolnikov z multiplo sklerozo, dvakrat več je žensk.

Elektroliti v kopeli

Slovenec, ki je po svoji izredni iniciativi ozdravel, je nekaj let predaval po raznih krajih Slovenije in osveščal ljudi o svojih unikatnih postopkih in razumevanju zdravja. Ko je predal svoje sporočilo, pa se je povsem umaknil iz javnosti in se posvetil svojemu življenju. Izhajal je iz dejstva, da se je življenje začelo v morju, ki je celo enako slano kot naša kri. Vsakodnevno jutranje kopanje v banji s četrt kilograma soli ob obilnem pitju vode po in tudi med kopanjem v izogib dehidracije zaradi soli, so bile njegove prve poteze. Ob raziskovanju vseh ved na internetu si je vsakodnevno privoščil večerno kopel s pol kilograma sladkorja in se namakal v sladki vodi za obnovo energije. V nadaljevanju je kopeli izpopolnil še z magnezijevim sulfatom (MgO 32%) in kalijevim monofosfatom (NPK 0-52-34) ter ureo za dušik (za hemglobin), ki je prav tako umetno gnojilo iz kmetijskih trgovin. Enkrat tedensko je previdno dodal v kopel majhen ščepec bakrovega sulfata.

Telo potrebuje vodo za razstrupljanje podobno kot pralni stroj, da lahko opere perilo.
Skozi kožo doseže natrij v soli tkiva, ki jih ob slabi cirkulaciji ne more.
Natrij odpira ionske črpalke za prebuditev celične presnove.
Po kopanju v slani vodi pijemo samo navadno vodo.

Glicerin za telo

Kopeli so telo hidrirale in nahranile z elektroliti in energijo. V kopeli je vselej dodal še četrt čajne žličke C-vitamina v prahu. Koža je bila zanj prehranjevalni organ. Sam si je izdeloval žveplovo mazilo in kisikove kapsule iz kemijskih spojin, ki so bogate s kisikom. Kisik je občasno tudi inhaliral iz jeklenke. Privoščil si je obilje B-9 in B-12 v hrani in kapsulah za tvorbo rdečih krvničk in hemoglobina za vezavo več kisika. V kmetijskih trgovinah je nabavljal tudi GLICERIN, za katerega je proučil, da daje telesu dodatni kisik. Pol litra GLICERINA stane v Agrolit trgovini tel 01-898-5290 okoli 3,5 eur plus poštnina. Uporabljal ga je za mazanje telesa pred kopanjem vključno z lasiščem, ki potem ni potrebovalo umetnih šamponov. GLICERIN je priporočal tudi za 10 minutno terapijo za levo roko, ki je blizu srca. V dovolj veliko plastično vrečko štamperček GLICERINA in levo roko noter, z desno pa jo od zunaj mečkamo za razporeditev GLICERINA. Na koncu roko umijemo pod vodo.

Glicerin daje telesu kisik in blaži posledice osiromašenja kisika zaradi zgoščanja krvi.

'Konjska mast' na sklepe

Za občasno mazanje telesa je priporočal hladilno 'konjsko mast' za sklepe, ude, vrat in čelo, razen za hrbtenico in trebuh, tja gre nevtralna Solea ali baby krema. Njegova doktrina je bilo razvozlano kislinsko-bazično ravnovesje telesa. Ob porušenem energijskem, biokemijskem ali psihološkem ravnovesju postane en organ zakisan. Za protiutež telo izbere organ, ki postaja preveč bazičen. Bazični organi so prav tako bolni kot kisli, oboji pa so tarča parazitov, zato je Zaper Zaperino dragocena podpora. Preveč misli in mentalne aktivnosti pobere kisik, telo se zakisa, glava pa za protiutež postane bazična. Bazična pomeni tudi 'maščobna', zato manj sprejema vodotopne vitamine in minerale. 'Konjska mast' ima kislo naravo, zato nevtralizira bazično glavo, bazično srbečo kožo, bazična so tudi vnetja in kožne gnojne tvorbe. Žile v vratu se pri zakisanem telesu in bazični glavi zožijo in neustrezno prehranjujejo glavo.

multipla skleroza pH lestvica se izbolj?a z Delta Ocean terapijo

Kisik za živčevje

Posebna pozornost je bila na mazanju žil na vratu s konjsko mastjo in masažo ter sprostitvijo glave odvečnih misli. Živčne celice v možganih kot glavnem delu osrednjega živčevja prejemajo svežo kri iz vratnih arterij in odvoz celičnih odpadkov iz vratnih ven. Te so zaradi težav z ožiljem zožene, dostava hranil in kisika v možgane ter odvoz odpadkov pa slabi. Živčne celice lahko začnejo na skrivaj odmirati najprej nekje lokalno, potem pa se lahko plak ali vnetne obloge razpasejo vzdolž različnih delov živčevja in uničujejo MIELINSKO ovojnico. Vsak večer pred spanjem se je namazal s kamiličnim oljem z bogastvom APIGENINA, ki kot flavonoid deluje NEVROPROTEKTIVNO. Tudi občasno pitje kamiličnega čaja je dobrodošlo. Priporočal in pil je otroške čaje, ki delujejo na telo kislo in nevtralizirajo preveč bazična tkiva.

Po kuhanem obroku je proti zakisanju za pH ravnovesje namazal spodnji del trebuha, kjer je debelo črevo, z nevtralno Solea ali baby kremo.

Glutamin za mišice

Za pomoč oslabelim mišicam je odlična športna aminokislina GLUTAMIN, ki je 60% udeležena v mišičnih beljakovinah in jo športniki uživajo za rast mišične mase. Ta je zelo bazična, zato se terapevtsko uživa na tešče ali pa med dvema obrokoma, nikoli pred ali po jedi. Druga aminokislina L-ARGININ pa pomaga pri izgradnji novih kapilar za prekrvavitev naraslih oziroma obnovljenih mišic, te je dovolj ščepec vsak dan, v obilju pa je v arašidih. V hudi bolezni včasih izgubiš tudi stare prijatelje in je čas za novo družbo. Spoznaš minljivo in relativno naravo življenja. To spoznanje pomaga opuščati stare razvade in ustvarjati nove navade brez nalepk z opisom svojega jaz. Smo neskončna bitja, prilagodljivost in odprtost je koristna vrlina. Tudi sam DNK genetski material je še vedno zelo prilagodljiv. Telo izbira glede na okolje, potrebe in našo naravnanost, kateri geni se bodo aktivirali in katere beljakovine in encimi se pojavijo v telesu za pogon bioloških procesov.

Športna aminokislina GLUTAMIN gradi mišice, L-ARGININ pa kapilare.
Po pošti ju pošilja fitnes center 'The nutrition' tel 040 70 59 52.
500 g GLUTAMIN je 14,95 eur, pol čajne žličke v vodi na tešče.
200 kapsul L-ARGININ je 14,92 eur, 1 kapsulo pred spanjem.

Preporod življenja

V svoji koži lahko postanemo povsem novi in zasijemo v najboljšem možnem izrazu sebe. Ne moremo postati karkoli želimo, lahko pa postanemo najboljša oblika sebe. V njem smo izpolnjeni, potešeni in pomirjeni, v polnem valu življenja ob stalnem gibanju dinamičnega iskanja ravnovesja ali homeostaze. Naj bo ta primer popolne ozdravitve MULTIPLE SKLEROZE svetilnik sožitja zdrave pameti, hrepenečega srca, volje, inovativnosti in truda aktivnih rok. Vsak posamezni korak nima nobene neposredne zveze z boleznijo, vsi skupaj pa so ustvarili ugodne evolucijske pogoje za izgradnjo zdravih bioloških struktur. Z nihalom ugotovljene frekvence mineralov iz morja pa so rezultirale v bioenergijskem pripomočku DELTA OCEAN, ki mnogim pomaga v premostitvi najtežjih situacij z vibracijsko mineralizacijo pri ljudeh, ki se nimajo možnosti namakati v banji v bogastvu elektrolitov.
Oceanska terapija >>
Delta Ocean >>

Multipla skleroza in vibracijska DELTA OCEAN terapija Alkivita